Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@bevain.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Terugsturen zonder opgaaf van reden? Ga dan als volgt te werk:

  • Alleen niet gebruikte, gewassen producten kunnen retour, zolang de kaartjes er nog aan zitten.
  • Stop deze producten in een stevige verpakking (je kunt bijvoorbeeld de verpakking gebruiken waarin je je order ontvangen hebt).
  • Geef op het retourformulier aan welke je terugstuurt.
  • Retourkosten worden in dit geval niet vergoed.

Stuur het pakket naar:

BeVain.nl
Afdeling retouren
Euregioweg 312
7532 SN Enschede
Nederland

Binnen 48 uur, na ontvangst van je retourproducten wordt het aankoopbedrag van de onbeschadigde en in de originele verpakking zittende producten aan je overgemaakt. Retourkosten worden in dit geval niet vergoed.

Order beschadigd, defect of onjuist bezorgd?

Neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van je order contact met ons op via contact@bevain.nl. Wij zorgen dan direct voor snelle en correcte afhandeling. In geval van retour ontvangt je een barcodelabel van DHL waarmee je de order gratis kunt retourneren.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.